home istoric video contact

Următoarele spectacole:

Sorin - București - Cafe DEKO - Marți 26 iulie, ora 21:00 - Rezervări: 0733 10 22 88
Sorin - Bistrița-Năsăud - Manhattan Club - Joi 28 iulie, ora 21:30 - Rezervări: 0765 533 419

miercuri, 14 aprilie 2010

Geneza

La inceput erau niste oameni care daca nu faceau nimic nu se supara nimeni...
Apoi ei s-au intalnit la Casa Studentilor din Timisoara, si in mare nu faceau nimic dar erau organizati... Apoi Gigi a zis:"Sa ne facem grup de umor si sa-i zicem OZN".
Si s-a facut.
Si am mers la baluri de boboci, si am mers la Festivalul Studentesc de Satira si Umor de la Tg. Mures, in mod repetat, si iar la baluri. Spectacole faceam dar mai rar, biletul era ieftin, banii erau putini ...asa ca ii beam in locuri scumpe.
Si au trecut anii.
Intr-o zi au aparut discutii si Mihai a zis:"Vezi ce idee buna am avut sa ne facem grup de umor si sa-i zicem OZN". Si Gigi i-a zis : "Citeste cu 5 randuri mai inainte si vezi cine a zis sa-l numim OZN...Asa ca fa-ti singur grup de umor si ia-l si pe Milo cu tine ca tot singur vei fi".
Si nu si-au facut.
Mai apoi OZN-ul a pornit din nou la drum, si erau 3 sau 4 ca Luci nu venea de fiecare data, si au tinut vreo 5 spectacole si bani tot nu erau. Flavius si Sorin (adica noi doi)au vrut sa mearga in cluburi sa tina show-uri de stand-up comedy, si Gigi a zis:"Sa va faceti grup de umor",
si ne-am facut.
Ne-am tot gandit cum sa-i zicem si n-am avut idei, si intr-o zi nu ne-am mai gandit si a ramas "brigada 2 pe trei" ca Luci tot nu venea de fiecare data. Si de atunci din octombrie 2008 mergem prin tara, pe drumurile de kkt ale patriei noastre.... si am strans 59.000 de km, am tinut 117 show-uri de Stand-up comedy....
am si anulat.
Am schimbat 2 seturi de cauciucuri, un computer de bord, un radiator, un geam lateral spate stanga si benzina cat sa umpli un bazin olimpic...
Asa a fost sa fie si nu stim cum va fi... dar va mai scriem.

2 comentarii:

  1. Si cei care v-au vazut pe specatcolele de la Casa de Cultura a Studentilor din Targu Mures, stiu ca ati meritat sa castigati locul 1. Felicitari ca faceti in continuare acest lucru (de a amuza oamenii care au nevoie de asta)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă urez în continuare mulţi kilometri şi multe săli pline, în rest cu piesele defecte şi alte ghinioane ... cât mai puţine şi dacă chiar nu se poate fără... mecanici cât mai omenoşi :).
    Baftă multă!

    RăspundețiȘtergere